Nyitott Porta

Szeretettel várjuk borteraszunkon egy (pár) pohár borra és kötetlen beszélgetésre.

A pincénk közelében lévő „borteraszunkon” a nyári hónapokban havonta egy hétvégén nyitott napokat tartunk, ahol nem csak kóstolni és vásárolni lehet borainkból, de kötetlen formában megismerkedhetnek borászatunk filozófiájával, működésével. Szívesen mesélünk arról, mitől lesz kézműves a bor, hogyan lehet természetes és fenntartható módon szőlőt művelni, hogy szerintünk mi kell egy borvidék élhetőségéhez; s szőlőnkben is szívesen körbevezetjük.

Nyitott hétvégéinken 14:00-tól 20:00-ig várjuk vendégeinket.

Nyitott hétvégéink:

2021. évi nyitott alkalmaink időpontjai még nem konkretizálódtak. Addig is – jó idő esetén – előre egyeztetett időpontban várjuk vendégeinket nyitott „borteraszunkon”.

Kapcsolat

 Zalaszentgrót, Déloldal-lap utca 70.
 +36 20 223 2368
 pince@medvebor.hu
 www.medvebor.hu
   
 www.facebook.com/Medvebor

Térkép

Nyitva tartás

Borászatunk elsősorban szőlészetként és borászatként üzemel, s bár szívesen fogadunk vendégeket, rendszeres nyitva tartásunk nincs, a szezonális munkák miatt előre egyeztetett időpontban tudunk látogatókat fogadni. Megértésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk a nyári hónapokban nyitott hétvégéinken, melyek időpontjáról itt a honlapon és Facebook-oldalunkon tájékozódhat.

© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.