Ez a bor természetes bor*.
Ez a különleges bor a 2019. év terméséből különböző termőhelyen termett, különböző technológiákkal készült borok házasításaként született. A Szent György-hegy vulkanikus kúpján érett Olaszrizling öt hónapot töltött fahordóban, míg a zalai löszhátak Olaszrizling és Cserszegi fűszeres termése teljesen reduktív technológiával érlelődött zalaszentgróti pincénkben. E három tételhez adtunk - mintegy fűszerként - egy érintésnyi Furmintot. Természetes bor, kénen kívül semmit nem adtunk hozzá.
*természetes bor: A borkészítés során a pincében kénen kívül semmiféle engedélyezett vagy nem engedélyezett adalékanyagot (cukor, savpótlás, fajélesztő, élesztőtápsó stb.) és manipulatív technológiát (fordított ozmózis, fagyasztás stb.) nem használunk. A bor derítését (a palackállósághoz szükséges tisztítás) nagy tisztaságú borászati agyagásvánnyal (bentonit) végezzük, amit a derítés után kiszűrünk a borból. Mivel állati eredetű derítőanyagot nem használunk, ez a bor megfelel a vegán bor kritériumainak. A palackozás során csíramentes szűréssel biztosítjuk, hogy a továbbiakban már ne tudjanak káros mikrobiológiai folyamatok beindulni a palackban.