medvevitéz 2019*

Ez a bor természetes bor*.

A Szent György-hegy délkeleti lejtőjén termett szőlőből zalai pincénkben erjedt, fahordóban érlelt Olaszrizling. A szépen érett szőlőszemekből az erjedés után visszamaradt maradékcukor adja különlegességét, természetes édességét. Félszáraz bor. Természetes bor, kénen kívül semmit nem adtunk hozzá.

*természetes bor: A borkészítés során a pincében kénen kívül semmiféle engedélyezett vagy nem engedélyezett adalékanyagot (cukor, savpótlás, fajélesztő, élesztőtápsó stb.) és manipulatív technológiát (fordított ozmózis, fagyasztás stb.) nem használunk. A bor derítését (a palackállósághoz szükséges tisztítás) nagy tisztaságú borászati agyagásvánnyal (bentonit) végezzük, amit a derítés után kiszűrünk a borból. Mivel állati eredetű derítőanyagot nem használunk, ez a bor megfelel a vegán bor kritériumainak. A palackozás során csíramentes szűréssel biztosítjuk, hogy a továbbiakban már ne tudjanak káros mikrobiológiai folyamatok beindulni a palackban.

Contacts

 Zalaszentgrót, Déloldal-lap utca 70.
 +36 20 223 2368
 pince@medvebor.hu
 www.medvebor.hu
   
 www.facebook.com/Medvebor

Map

© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.