Pályázat: VP6-19.2.1.-99-9-17

Kedvezményezett neve:

Nagy Gábor ev.

Pályázati felhívás neve, kódszáma:

Nyitott porta hálózathoz kapcsolódó egyedi fejlesztések: VP6-19.2.1.-99-9-17

A projekt címe, azonosító száma:

Az Erő velünk van – erőgép és adaptereinek beszerzése helyi termék előállítása és a
vendégfogadás elősegítése céljából.

3037297959

A támogatás összege:

4 693 913 Ft, azaz négymillió-hatszázkilencvenháromezer-kilencszáztizenhárom forint

A támogatás mértéke:

70%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Borászatunk organikus fejlődésként nőtte ki magát családi hobbikertből. A folyamatos fejlesztések révén jelenleg másfél-két hektáron gazdálkodunk kézműves technológiával, a természetes és környezettudatos szempontokat folyamatosan szem előtt tartva.
A jelenlegi üzemméretnél – a további fejlesztési irányokat keresve – az vált szembetűnővé, hogy sok olyan munkafolyamatot végzünk kézzel, melyek mind minőségi mind környezettudatossági szempontból gépesíthetők lennének (nem csorbulnának ezek a szempontok), s egy esetleges gépesítés (erőgép és adapterei) révén több időnk maradna a minőségi, kézműves és környezettudatossági szempontok megvalósítására.
A megvalósított projekt során gazdaságunk számára beszereztünk egy általánosan használható, sokcélú ültetvénytraktort a szőlőültetvény és a Porta környezetének rendben tartására az ezen munkákhoz szükséges művelő adapterekkel. A projekt ilyen formán kizárólag eszközbeszerzésből áll.
A projekt során beszerzett eszközök segítségével minőségibb helyi terméket tudunk előállítani, egyúttal könnyebben rendben tudjuk tartani a vendéglátás/nyitott porta céljait szolgáló tereket, s több időnk marad a vendégekkel való törődésre, nyitott napokra.

A projekt befejezésének dátuma:

2021. 11. 24.

A pályázati projekt az Európai Unió és Magyarország Kormánya társfinanszírozásával valósult meg.

Kapcsolat

 Zalaszentgrót, Déloldal-lap utca 70.
 +36 20 223 2368
 pince@medvebor.hu
 www.medvebor.hu
   
 www.facebook.com/Medvebor

Térkép

Nyitva tartás

Borászatunk elsősorban szőlészetként és borászatként üzemel, s bár szívesen fogadunk vendégeket, rendszeres nyitva tartásunk nincs, a szezonális munkák miatt előre egyeztetett időpontban tudunk látogatókat fogadni. Megértésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk a nyári hónapokban nyitott hétvégéinken, melyek időpontjáról itt a honlapon és Facebook-oldalunkon tájékozódhat.

© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.