Traszfer

Mivel borászatunk – és borteraszunk – a csáfordi szőlőhegyen, a legtöbb környékbeli szálláslehetőségtől közel egy órányi sétára található, a hozzánk látogató vendégek gyakran kerülnek olyan helyzetbe, hogy sofőrről kell gondoskodniuk.

A környéken kisebb csoportok (5-12 fő) számára van lehetőség elektromos busz bérlésére, ezt kedvezménnyel tudjuk bérelni, ha rajtunk keresztül intézik.

Ennél kisebb létszám esetén természetesen mi is el tudjuk Önöket fuvarozni előre egyeztetett időpontban, ha ez épp a nyitva tartásunkkal vagy más vendégek jelenlétével nem ütközik.

Ha ilyen jellegű segítségre van szükségük, jelezzék, és igyekszünk megoldást találni!

Kapcsolat

 Zalaszentgrót, Déloldal-lap utca 70.
 +36 20 223 2368
 pince@medvebor.hu
 www.medvebor.hu
   
 www.facebook.com/Medvebor

Térkép

Nyitva tartás

Borászatunk elsősorban szőlészetként és borászatként üzemel, s bár szívesen fogadunk vendégeket, rendszeres nyitva tartásunk nincs, a szezonális munkák miatt előre egyeztetett időpontban tudunk látogatókat fogadni. Megértésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk a nyári hónapokban nyitott hétvégéinken, melyek időpontjáról itt a honlapon és Facebook-oldalunkon tájékozódhat.

© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.