Szálláslehetőségek a környéken

A Medvebor Pince közvetlen közelében (gyalog is megközelíthetően :-) ) két szálláshely található. Az egyik – melyet elsősorban ajánlunk – a Pitypang Porta, mely egy gyönyörűen felújított présház szálláshellyé alakítva gyerekbarát szolgáltatásokkal, összkomforttal, mintegy kétszáz méterre borteraszunktól. A másik szálláshely, mely nagyobb csoportok elszállásolására is alkalmas, a Revlanda Vendégház, a pincénkkel szemközti domboldalban szintén pár száz méterre található.

A Zalaszentgróton, Kehidakustányban vagy más közeli településen található szálláshelyeket is szívesen ajánljuk, azonban ezek olyan távolságban vannak, hogy borkóstolás esetén vagy sofőrről, vagy egyéb transzferről kell gondoskodniuk.

Kapcsolat

 Zalaszentgrót, Déloldal-lap utca 70.
 +36 20 223 2368
 pince@medvebor.hu
 www.medvebor.hu
   
 www.facebook.com/Medvebor

Térkép

Nyitva tartás

Borászatunk elsősorban szőlészetként és borászatként üzemel, s bár szívesen fogadunk vendégeket, rendszeres nyitva tartásunk nincs, a szezonális munkák miatt előre egyeztetett időpontban tudunk látogatókat fogadni. Megértésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk a nyári hónapokban nyitott hétvégéinken, melyek időpontjáról itt a honlapon és Facebook-oldalunkon tájékozódhat.

© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.